När läsåret tar slut arkiveras våra Teams som är skapade av skoldatasynken (i slutet av juni). I kort drag betyder det att Teamen inte blir synliga och att eleverna tappar skrivbehörighet i dem. Det går att öppna upp dem igen eller hämta material från dem. De arkiverade Teamen hittas via kugghjulet och ”Hantera Team” och längst ned på sidan sen hittar ni ”arkiverade”

Utförligare instruktioner hittar ni här
Manuellt skapade team arkiveras inte automatiskt.
