Torsdag 15 och fredag 16 august i V.33 är fritid stängt planering för all personal. Hoppas ni alla får en skön sommar med mycket sol och bad.

Trevlig Midsommar!

Önskar fritidspersonalen.

Det böjar närma sig påsklov och vi har lämnat ut lovlappar. Vi har redan fått in några ,men ni som inte lämnat in har lite tid kvar. (sista dagen är 11/4) Det närmar sig vår vilket barnen redan tycker , vill inte ha overallerna på sig . Bra om ni skickar med kläder efter väder ! Vilket är svårt så här års fast gärna hela garderoben än inget alls. Vi vill redan nu meddela att fritids kommer ha planeringsdagar 13-14 juni. Vilket innebär att fritids/skola har stängt!

Trevlig helg!

Fritidspersonalen

Hej!

Denna blogg har jag hjälp av Lova att skriva. Skolan hade friluftsdag igår och trots lite ändringar i programmet så blev dagen lyckad. Lova kunde tyvärr inte åka någon madrass för hennes hjälm kom på villovägar. (men återfunnen 🙂 )  Tiden rullar på i en väldans fart och sportlovet snart här, så hoppas vi får behålla snön och mycket solsken. Vi saknar några lovlappar så lämna in eller smsa snarast!

Trevlig helg!

Önskar alla barn och personal på fritids.

Hej!

Då är vi inne i den så kallade vabruari som märks både bland barn och personal. Denna vänliga vecka har vi haft ett underbart vårväder. Vet ej vad som påverkat barnen mest vårkänslor eller vänligheten, det sprudlar i alla fall av känslor hos dom (härligt). Vi har naturligtvis pysslat en hel del hjärtan m.m i kärlekens tecken och även varit ute i solen. Vill påminna om att ni snarast lämnar in sportlovslappen snarast.

Trevlig helg önskar vi personal på Arbrå!

Hej ! Då har vi startat upp vårterminen 2019,roligt att träffa alla barn och vuxna igen. Nästa vecka kommer vi att gå till badhuset igen .Stor och mellanfritids kommer att bada måndagar kl.14.00-15.00. Lillfritids på tisdagar mellan kl.13.45-14.45 ,Elena kommer att dela barnen i 2 grupper. Ni kommer att få info om vilken grupp ditt barn kommer att vara. Storfritids kommer att ha maskerad kommande torsdag 17/1 ,barnen tar med sig kläderna och byter om på fritids. Om någon har en hjälm över att skänka till fritids, tar vi gärna emot den.(måste vara en godkänd) Vi har en ny medarbetare som tillhör mellanfritids Magnus Ringblom. Även nya resurser på alla avdelningar Lillfritids Ghada och Yasmine, mellanfritids Zenat, storfritids Micke och Segrada. Alla hjärtligt välkomna!

Hej!
Vill börja med en ursäkt. Det blev fel tid på Lucia fikat ,vi skrev två tider det rätta var 15.30. Vi han bara gå ut på instagram med den korrekta tiden. Hoppas det inte blev tårar hos er eller barnen. Då har vi bara en vecka kvar på denna termin och förhoppningsvis ett härligt jullov framför oss. Denna vecka har gått i julens tecken med mycket pyssel och pynt. Nu har ju äntligen snön kommit så barnen vill gärna åka madrass ,vi har bara 5 hjälmar att låna ut. Så barnen får gärna ta med egna märkta med namn och givetvis godkända.(inte cykelhjälmar) Torsdag 20/12 är det sista skoldagen. Fredag fritids för dom som har anmält det till fritids.
Trevlig tredje advent!

Nu tränas det för fullt på Lucia sånger både i skolan och på fritids. Vi bakar och pysslar så det står härliga till och vart tar all tid vägen? Som man säger har man kul så går tiden fort ,alldeles FÖR fort. Inte många dagar kvar på denna termin så snart är jul lovet här. Ni har väl lämnat in lovlappen! sista dagen är idag. Härligt att det äntligen kom snö och får hoppas att det ligger kvar ,det är ju så roligt att åka pulka m.m. Glöm inte bort att vi har Lucia fika på fritids torsdag 13/12 kl.14.30.
Trevlig andra advent!

Vi pysslar för fullt på våra 3 avdelningar, samtidigt som vi samtalar om värdegrund. Nästa vecka börjar vi baka inför vårt Luciafirande på fritids. Onsdag 28/11 är det sista gången skaparbibliotek för storfritids. Vi ber er att återigen se till att era barn har kläder efter väder. Det är 2 raster under skoldagen och vi är även ute på fritids, även ombyte är viktigt. Glöm inte lämna in jullovslappen så snart som möjligt så vi kan beräkna personal, mat och aktiviteter.
Trevlig helg!