Veckonytt för vecka 37

Publicerad av

Det är snart dags för utvecklingssamtal och det är viktigt att alla går in i Unikum och fyller i frågorna som finns. Det finns frågor till barnet och vårdnadshavare. Båda frågorna till barnet och till vårdnadshavare ska vara ifyllda, det gör ni tillsammans hemma. Frågorna ska vara ifyllda innan onsdagen 15/9 så vi hinner kika igenom dem innan samtalen. Vi har sett att det är flera som har klickat att hemmet ska vara klart för samtalet men inte fyllt i några frågor alls eller bara en del av frågorna. Vi vill att ALLA går in en gång till och dubbelkollar så man fyllt i alla frågor.

Vi vill påminna om när barnet behöver vara ledigt så måste en ledighetsansökan lämnas in på skola24. Man måste ansöka minst 14 dagar innan ledigheten sker annars går det inte att skicka in en ansökan. Skulle man försöka ansöka om ledighet inom dessa 14 dagar så är det omöjligt via skola24 eftersom det är för tätt inpå och då kan man inte välja det alternativet i skola24. Vi tar inte emot några ledighetsansökningar via sms eller telefon undantag gäller för t.ex. läkarbesök osv.

Idag har vi börjat med ett nytt kapitel i matten. Vi har börjat arbeta med klockan. I NO:n har vi fortsatt med friktion, tyngdkraft, balans och jämvikt. I SO:n har vi fortsatt arbetat med området pengar. Nästa vecka ska vi börja med forntiden.


Vecka 37
Måndag 13/9 – Läsläxa.
Tisdag 14/9 – Skrivläxan tillbaka till skolan.
Onsdag 15/9 – Idrott ute (inget ombyte behövs). Simskola för några (handduk, badkläder och tvål/schampo behövs). Skrivläxan skickas hem.
Fredag 17/9 – Idrott ute (inget ombyte behövs). Läsläxa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *