Veckonytt för vecka 23

Publicerad av

Så var det dags att skriva läsårets sista veckobrev, tänk vad fort det har gått. Sista riktiga jobbveckan är nu gjord och nu återstår bara avslutningsveckan. Vi kommer inte skicka hem några fler läsläxor, matteläxor eller skrivläxor nu innan lovet. Det kommer inte heller vara någon idrott sista veckan. Men tänk på att det är bra om barnen håller igång framförallt med läsningen under sommarlovet så de inte tappar något.

Kommande vecka kommer vara lite speciell.
Måndag kommer vi mest ha som en jobbaklart dag.

På tisdag ska vi städa och rensa i både klassrum och kapprum. Därför behöver barnen ha med sig något att lägga det som ska tas med hem i. Det kan vara en rejäl väska eller någon påse. Eftersom vi kommer byta klassrum i trean så ska vi även flytta en del möbler den dagen har vi tänkt.

På onsdag nästa vecka kommer vi vara ute i skolskogen hela dagen. Vi börjar dagen som vanligt med morgonsamling i klassrummet där vi går igenom dagen och sedan går vi i samlad trupp upp till skolskogen. De får ta med sig fika (ingen läsk eller godis). Vi bjuder som vanligt på lunchen (pastasallad med köttbullar och dryck). Vi kommer inte har några styrda aktiviteter utan barnen kommer att få leka fritt. Vi hoppas att detta fantastiska väder håller i sig framöver. Men barnen behöver ha med kläder efter väder eftersom vi ska vara ute hela dagen.

Torsdag är det dags för skolavslutning. Vi kommer ha avslutningen mellan kl. 9.00-11.00. Vi kommer spendera den dagen inne i klassrummet och mysa till det med lite fika, förhoppningsvis kan vi släppa ut fjärilarna (som nu har blivit puppor). Bussarna är ändrade så de går efter avslutningstiderna.

Tisdag 8/6 – Barnen behöver ha med en rejäl väska eller påse.
Onsdag 9/6 – Skogen hela dagen. Fika och kläder efter väder behövs.
Torsdag 10/6 – SKOLAVSLUTNING kl. 9-11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *