Skolavslutning 2021

Publicerad av

Ja, då börjar detta läsår gå mot sitt slut och skolavslutning kommer bli lite annorlunda även detta år. Vi på Granbergsskolan följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och är rädda om varandra vilket omöjliggör en gemensam avslutning som skulle innebära alltför stora folksamlingar.

Det här läsåret har varit ett annorlunda år, men för våra elever har vardagen i skolan sett ganska så vanlig ut.

I nuläget ser vår plan för avslutningsdagen ut så här:
Den 10 juni samlas enbart eleverna tillsammans med sina klasslärare och har avslutning i sina klasser under förmiddagen. Vi kommer att göra allt för att eleverna ska få en trevlig och stämningsfull avslutning.

Ingen skollunch kommer att serveras.  Tiderna för skolavslutningsdagen är klockan 09.00 -11.00. Skolbuss kommer att gå därefter.

Fritids är naturligtvis öppet som vanligt och de elever som är där kommer att få lunch.

Föräldrar, syskon och andra anhöriga får vänta med firandet av sina barn till efteråt. I klassrummen och på skolans område ska det endast vara elever och personal. Hur firandet kommer att se ut i detalj för varje klass är lite olika och information ges i klassernas bloggar mm.

Vi vill tacka er vårdnadshavare för all hjälp under läsåret då vi fått förhålla oss till nya krav och riktlinjer. Vi hoppas att nästa läsår blir ännu bättre och att vi i juni nästa år kan bjuda in er till en annan slags skolavslutning.

Varma sommarhälsningar
Åsa Wahlgren, Therese Lindkvist samt personalen på Granbergsskolan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *