Veckonytt för vecka 18

Publicerad av

Då var det dags att gå in i den sista vårmånaden och efter denna vecka är det bara fem skolveckor kvar tills barnen går ut årskurs 2. Skolavslutningen kommer att vara på torsdagen 10 juni. Vi vet inte vilken tid eller exakt hur skolavslutningen kommer att vara utformad men vi återkommer med info så fort vi vet. Antagligen kommer det bli liknande den skolavslutning vi hade förra året.

Under veckan som varit har den röda gruppen börjat med SO-temat återvinning, yrken och staden tillsammans med Anna. Den blåa gruppen har startat upp rymden-temat med Annelie. Dessa teman kommer barnen att arbeta med fram till sommarlovet. Vi kommer också att få fjärilslarver så alla barn kommer att få en varsin som de ska sköta om och följa med i deras livscykel. Förhoppningsvis kommer vi kunna ha ett stort fjärilssläpp under sista skolveckan tillsammans med barnen i åk 3.

I tisdags fyllde den röda gruppen sin belöningsfigur och det betyder att det vankas belöning inom snar framtid. Idag under fredagen kommer vi att låta barnen ge förslag och sedan röstar vi om vilken belöning vi ska ha.

Information från fritids!
* Sommarlovslappen ska och måste vara inlämnad senast måndag 3/5
* Fritids vill snarast möjligast veta vilka barn som behöver vara på fritids
klämdagen vid Kristi Himmelsfärd dvs. fredag 14/5

Vecka 18
Tisdag 4/5 – Idrott inomhus (ombyte och handduk). Läsläxa röd och de som har annan bok.
Onsdag 5/5 – Läsläxa blå och grön bok.
Torsdag 6/5 – Skriv och matteläxan ska vara inlämnad.
Fredag 7/5 – Idrott inomhus (ombyte och handduk). Matte och skrivläxa delas ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *