Veckonytt för vecka 11

Publicerad av

Alla barn som tog vaccinationssprutan igår gjorde det strålande! Det rullade på bättre än vad vi hade trott och alla barn hanns med. Vi firade detta med en liten fikastund bestående av saft och kex samt att det fick en stor stjärna.

Veckan efter lovet är en vanlig skolvecka med idrott inomhus och läsläxor. På NO-lektionerna kommer vi starta ett område som många barn har sett framemot nämligen rymden. I svenskan lägger vi större fokus på läsförståelse och att skriva olika sorters texter. På mattelektionerna arbetar vi med bråk för att sedan komma tillbaka till multiplikation och division med siffran 3. SO-lektionerna kommer handla om olika miljöfrågor.

Nu är det dags för en veckas ledighet från skolan och lektioner i och med att det är sportlov. Här nedan är lite information om olika aktiviteter som Bollnäs kommun anordnar under lovet.

Barn och ungdomsaktiviteter vid Solrosens IP
Under sportlovet anordnar fritidsenheten på Bollnäs kommun roliga träningsaktiviteter vid Solrosen för barn och ungdomar mellan 6-14 år.
För de yngre barnen är temat Gladiatorerna och för de äldre kör vi Teen Extreme. Drop in och ”först till kvarn” gäller, så kom i tid!

Mån- tors 8-12 mars
9-9.40 Grupp 1: 6-8 år (3 grupper om max 7 barn)
10–10.40 Grupp 2: 9-12 år (3 grupper om max 7 barn)
11-11.40 Grupp 3: 13-14 år (2 grupper om max 7 barn)
Välkommen!

Vi önskar alla barn ett härligt och skönt sportlov så ses vi igen måndag 15/3 kl.8:00!

Vecka 11
Tisdag 16/3 – Idrott inne (ombyte och handduk). Läsläxa röd och de som har annan bok.
Onsdag 17/3 – Läsläxa blå och grön bok.
Fredag 19/3 – Idrott inne (ombyte och handduk). Matte- och skrivläxa skickas hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *