December en spännande månad !

Publicerad av

Måste få dela med mig av lite rolig undervisning vi har och kommer att ha under december månad ..

Tomtenissarna har flyttat in i vårt klassrum .. Idag hade de smugit omkring på vårt bord , dom blev avslöjade med sina fotavtryck .. Sen hade en tomtenisse använt en toarulle till gunga , men höll på att ramla ner , så vi fick hjälpa honom ner och ta honom till tomtestugan igen ..

Bilden lånad !

Igår fick eleverna det första uppdraget av tomtenissarna .. De behövde fler renar till att dra deras kälkar .. Så då pysslades de flera olika Rudolf med röda mulen .. Under samlingen sjunger vi om Rudolf med hjälp av teckenstöd och Sign Up ..

Idag fanns ett nytt uppdrag från tomtenissarna .. De var sugna på nåt gott till tomtefikat , de undrade om de kunde få hjälp med att baka … chokladbollar ! Och det var klart vi kunde hjälpa dem .. Men vad behövs för att baka chokladbollar ? Hjälptes åt att fundera ut det .. plockade fram ingredienserna och kollade receptet .. sen var det bara att rulla bollar .. Nu blir nog tomtenissarna glada !

Så härligt när man kan få in så mycket olika uppgifter, aktiviteter, ord, begrepp, symboler från våra fem ämnesområden … och bara genom att ha ROLIGT !

Ser fram emot fler spännande dagar här i december innan jullovet kommer ..🤶🏼

Vi ska börja sjunga lite luciasånger också … blir ingen vanlig lucia i år , men vi kan säkert hitta på lite ”egen lucia ” .. Ska bakas pepparkakor tills dess också ! Vi firar nog antagligen LUCIA på fredag 11/12.. ⭐️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *