Dags för skolstart igen efter ett skönt höstlov

Publicerad av

Ja nu går vi in i november månad , snart slut på hösten och vintern kommer smygande ..

Vi jobbar fortf med tema hösten , vi har lite höstträd kvar att göra , igelkottar och ekorrar mm..

Vi kommer att fortsätta jobba med våra trollskogar , troll mm. Kommer att använda oss av sagan Bockarna Bruse och dramatisera på olika sätt . Vi läser sagan , ser den på film . Sen får vi fundera på hur vi ska bygga upp en miljö med bockarna och trollet … Spännande att se vad det blir för slutresultat. Alla tre grupperna på grundsär ska göra ett liknande jobb utifrån sina förutsättningar .

På tisdag kommer Kulturskolan till oss . De kommer att komma åtta tisdagar och köra två pass , ett kl 9.30 och ett kl 12 . Eleverna får dela upp sig utifrån vad som passar var och en . Denna gång blir det Musik & Rörelse . Sen kommer det bli Musik & Sång och Måla till musik ..

På onsdag börjar varmbadet på Karlslund. Det blir 4 elever som badar . Vi har tid mellan 8-10. De delas upp i två grupper , 8.20-8.55 och 8.55-9.30. Annika kommer finnas med som extra hjälp .

Det kommer byggare och breddar dörren in till vårt klassrum snarast möjligt ! På fredag 6/11 kommer Hjälpmedel SAM och inventerar, mäter mm för taklyft i klassrummet .. det ser vi fram emot..

Nu kör vi en ny vecka !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *