Ny vecka – Nya utmaningar ..

Publicerad av

Lite information först ..

  • Det blir inget föräldramöte i höst pga Covid -19 restriktioner .
  • Utvecklingssamtal kommer att pågå under vecka 37-39 . Vi tänker på alternativa sätt att träffas .. Samtal utomhus , digitalt , enskilt med elev och vårdnadshavare per telefon / FaceTime, eller i luftigt rum med avstånd . Jag kontaktar på telefon och bokar in en lämplig dag och tid då vi kan mötas !

Vecka 37 ser ut ungefär så här :

MÅNDAG: på fm ska vi jobba med Matte i naturen . Eleverna hade en uppgift i skolskogen att hitta diverse olika antal av tex kottar, pinnar, barr, stenar , bär mm.. Nu ska de få plocka fram sina fynd och se om det stämmer med antal på bilderna .

Efter lunch har vi Musik – Motorik . Vår musiklärare är sjukskriven , så får vi ingen vikarie så kör vi själva med Bamse musik & dans.

TISDAG: På fm ska vi fortsätta med vår bok ”Min bok” . Vi kommer att följa en serie på UR – Vi väljer färg. Första avsnittet handlade om HEMMET , mitt hus , mina rum hemma ( vardagsrum, kök, badrum och sovrum ). De har fått som första uppgift att fotografera sitt hus , beskriva det med hjälp av stödord / bilder . Ni som föräldrar får gärna hjälpa till att fotografera och beskriva vad som finns i era rum .. Vi lär oss nya ORD och BEGREPP hela tiden ..

På em tar vi oss en promenad till skolskogen . Denna gång ska vi leta MOSSA och KOTTAR till våra trollskogar som vi håller på att göra på Estetiskt skapande .

ONSDAG: På fm är det fritt skapande av troll , trollskog (skokartong) ..

FREDAG: Idrott / Motorik på fm och Rulledans utomhus efter lunchen ..

Övrig tid onsdag och torsdag , diverse olika arbetspass , individuellt eller i grupp.

När det gäller Covid-19 så håller vi i och håller ut . Tvättar händerna ofta . Vi stannar hemma vid minsta lilla förkylningssymtom 😄👍🏼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *