Vecka 8 – gröna gruppen

Publicerad av

Hej här kommer lite sen info ang vecka 8.. Utvecklingssamtalen har påbörjats, forts under vecka 9.

Ni har fått lapp / förfrågan om ev kakförsäljning igen under vecka 9 – 13. Vill gärna ha tillbaka den med ett Ja eller Nej svar på.

På ”arbetspassen” fortsätter vi med tema Vinter och Kroppen. Vi har pratat och sjungit mycket om vårt ansikte nu och delarna där..

Helkropp, fötter, händer och ansikte..

Fortsätter titta på avsnitt om Pino. Här möter vi Pino i olika vardagshändelser som eleverna kan relatera till. Pinos dagbok som animerad serie visar Ord & Begrepp på ett tydligt sätt. Animationerna stärker språkinlärningen .

Syftet är att : utveckla elevernas möjligheter att ”samtala” ( via prat/situationskartor) och möjlighet att kommunicera. Vi arbetar med frågor eller uppgifter som finns till varje avsnitt. Vi tar hjälp av kartorna med både bildstöd och ritade tecken.. Vi arbetar med orden – benämner de olika begrepp som tas upp i avsnittet

MÅNDAG : Ingen ”spelgrupp” pga för få elever och personal. Gör nytt försök nästa måndag.

Musik med Anton efter lunchen.

TISDAG: H sluta efter maten pga bad i Hudiksvall. Idrott med Erik uppe hos oss, eftersom det bara var M och L här. Gåträning och stretch stod på programmet.

ONSDAG: H badade själv idag med Magnus och Victor. M och jag var på musik med Anton. Vi kollade igenom resultaten från röstningen av Mello i fredags. L kom senare .

Efter lunchen var det dags för slöjd och H och jag hade vårt lek & kommunikationspass .

TORSDAG: Flera personer kommer ca 9.00 ang L NF Walker . Vi andra har samling och ”arbetspass” fram till lunch. Efter lunch är det dags för motorik/lek och kommunikation.

FREDAG: Samling . Hemkunskap – ska göra rulltårta som vi ska spara till ev Mello-fest fredag innan sportlovet.

Efter lunch blir det Mello röstning igen, deltävling 4 .. avslutar fredag med Rulle Dans !

ÖVRIGT: Sportlov hela vecka 10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *