Vecka 49- Gröna gruppen

Publicerad av

Just nu är det mycket ”Jul snack” och pyssel i klassrummet.. Tomtenissarna är spännande. Boken är också spännande.. känns långt ibland att få vänta till nästa dag för att få höra forts..

Idag spelade tjejerna spel med M och A. Mot slutet blev det charader som Barbro bjöd på.. blev många skratt ! M provade att använda datorn med touchkontakt.. och Paletton med djurljud och vardagsljud.

TISDAG : Cattis från KOM-X kommer på besök igen, ca 9.00. Ridning efter lunch för L och H. C och M är med Erik på idrotten. Tyvärr är C häst skadad / halt !

Vi ska också göra varsin adventsljusstake , färglägga och klistra upp på rött papper. Sätta dit en adventslåga för varje advent. Lära sig ordningstalen , första, andra, tredje och fjärde advent. vi jobbar mycket med färg & form just nu i dessa pysseltider..

ONSDAG: Anton P är borta så vi kör musiken själva. Då ska vi öva på vår Luciasångsaga..

Efter lunch är det slöjd för M , C , L . H jobbar med Lek & Kommunikation

TORSDAG: Beroende på väder kanske vi går ut en stund på fm rasten även denna vecka. Förra veckan var vi ute i härligt snöväder, kastade snöbollar på varandra.. Tog med snö in- hur ser det ut efter en dag ? VATTEN

Lek, Motorik och Kommunikation efter lunch. Förra veckan lekte vi ”Fågel , fisk eller mittemellan” med de andra eleverna. Bra lek för att lära sig lägesbegrepp, att hitta bra gömställen, samspela , kommunikation.

FREDAG: Dags för sista hemkunskapen före jul . Tänkte vi skulle försöka göra något mer matigt denna gång. Gjorde Äppelplättar för två veckor sedan, som vi åt med kanel/socker och glass-mums! Förra veckan bakade vi ju pepparkakor..

Vi avslutar fredagen med Rulle-Dans..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *