Info om lite av varje!

Hej på er!

Först vill vi berätta att uppstarten efter sportlovet var en riktigt härlig vecka med era barn. Kanske börjar våren märkas av trots kalla nätter och enorma snömängder. Här kommer lite info om lite av varje;

Nu på onsdag den 21 mars åker hela 4-6 på konsert till Bollnäs. Lunchen tidigare läggs för 6:orna och vi åker från Arbrå kl.12:00. Konserten heter ”Ett galet ljudäventyr” och det är Nassim Al Fakir och Gävle Symfoniorkester som ger oss den.

På måndag den 26 mars (om 1 vecka) så har Linnea fått till en till tid i badhuset för 6:orna. Kom ihåg badkläder med till på måndag alltså!

Den 19 april samt den 17 maj så har vi tänkt att 6:orna ska ut på prao. Mer info om det kommer! Men ni måste hjälpa era barn att hitta ett ställe där de kan vara dessa dagar (gärna två olika ställen).

Direkt efter påsklovet så är det nationellt prov i matte (tisdag och torsdag).

Datum för nästa föräldraråd är ändrat. Måndag 23 april är datum alltså nästa föräldraråd, kl. 18-19.

Kom ihåg den stående läxan i multiplikation!

Karin&Marie

Läxa!

Nu är vi igång igen efter sportlovet och några elever har läxa som behövs göras redan till imorgon tisdag. Det är arbete som skulle varit klart innan sportlovet men som några ändå inte gjort klart än. Det gäller ett svenskahäfte med läsförståelse samt sidanvisningar i matteboken Borgen. Viktigt att materialet kommer med tillbaka till skolan […]