V.23

Hej!

Nu börjar det närma sig sommarlov och vi börjar avsluta allt vi jobbar med. Idag avslutar vi Grej of the day med en Kahoot! (frågesport) på alla grejer vi haft över läsåret. Vill meddela att det har börjat en ny elev också.

Nästa vecka:
Måndag spelar vi brännboll hela dagen på IP. Kom ihåg att skicka med vattenflaska och bra kläder. Ni har fått hem lappar om detta också.

Tisdag kommer vi att träna inför avslutningen och städa ut klassrummet och barnens lådor. Skicka gärna med en påse som de kan ta med sig saker hem i. Påminner också om att boken som de haft i läsläxa ska lämnas in då!

Onsdag är det avslutning och den börjar 8.30 i kyrkan. Jag vill gärna att barnen kommer till 8.15. Ni får jättegärna parkera borta på hembygdsbyn då vi tågar dit efter avslutningen och det brukar bli fullt på parkeringen på skolan. På hembygdsbyn kan man köpa fika. Vi hoppas på en solig dag!

Jag och Myran vill också passa på att tacka för den här tiden med klass 3. Det har varit helt fantastiskt att få jobba med era barn. Det har varit toppen att vara klasslärare åt denna klass som är driven och vill jobba. Vi har stött och blött med arbetsron och vi har kommit i mål! Vi har kommit med ett leende till jobbet detta läsår!

Ha det gott!

Linda och Myran

skolresa

Hej!
I morgon är det dags för skolresa. Vi ses strax före sju här på skolan och bussen rullar 7.00 mot naturhistoriska museet. Vi är tillbaka vid 18 tiden på kvällen. Kom ihåg att eleverna är lediga på fredag. Kom ihåg att skicka med tallrik, bestick och mugg. Vi bjuder på lunch och mellanmål. Packa med matsäck så barnen kan äta lite på vägen ner också innan lunch (ingen godis eller läsk såklart). Vill eleverna ha mobil telefon med sig så är det eget ansvar som gäller. Man får fotografera vissa utställningar. Eleverna får lämna mobilen i bussen som kommer vara låst eller ta med den in i museet men då är det eget ansvar som gäller.  Vi kommer gå tillsammans i 2-3 an och vi går i samlad trupp när vi tittar runt på museet.

Vi hoppas på en toppendag imorgon!

läsåret 18/19

Organisation Lå 18/19

Hej på er!
Nu börjar läsåret gå mot sitt slut och en förhoppningsvis varm och skön sommar är på intågande.

Jag har nu planerat färdigt för organisationen läsåret 18/19 och den kommer se ut så här:

Fritidshemmet: Annika Jonsson, Sara Erlandsson, Karin Persson, Evis Elofsson och Jessica Linzie

Förskoleklass: Evis Elofsson och Jessica Linzie

Åk 1: Jeanette Olsson

Åk 2: Linda Hägg och Rasmus Lindström

Åk 3: Kristina Westberg

Åk 4-6: Vickis Johansson, Anne Sjöström, Lena Lockbacken, Sarah Vedin, Marie Lindy, Marianne Åkerlund och Mattias Lindblom

Vänliga hälsningar Helene Morin, rektor och förskolechef

v.21

Hej!

Denna vecka har rullat på och eleverna arbetar på bra. Vi håller på och tränar multiplikation, division och klockan fram till sommarlovet. Vi kommer inte jobba något mer i böckerna utan nu nöter vi dom här tre sakerna. Träna gärna på klockan (både analoga och digitala) hemma och multiplikationstabellerna.

Nästa vecka åker vi på skolresa och hoppas på en toppendag! Vi åker 7.00 torsdag 31 maj. Eleverna är sedan lediga på fredag 1 juni som kompensation eftersom vi kommer hem sent på torsdag.

Önskar er en toppen helg i värmen!

/ Linda och Myran

V.20

Hej!

Vi har jobbat på denna vecka som vanligt.

Vill påminna om prao på måndag nästa vecka. Hoppas det blir bra dagar för eleverna, det ska bli så spännande att få höra hur dom haft det. Dagens grej var mumintrollen 😊

Ha det gott!

Linda

Onsdag 16/5

Hej igen!

Den här förvirrade läraren har mer information att delge er om den här veckan. På onsdag slutar treorna 13.35 då vi lärare ska på utbildning. Bussen hämtar 13.35. Jag ber om ursäkt och ska skärpa mig de sista veckorna 😉

Ha det gott i solen!/ Linda

 

Bad imorgon tisdag!

Hej alla därhemma!

Nu har jag ju glömt att lägga ut den infon förra veckan så jag ber om ursäkt. Tur jag har elever som påminner mig direkt på morgon 😉 i morgon tisdag åker 3.orna och simmar. Det åker på morgon kl 8.25. Ta med badkläder. På eftermiddagen ska vi på kyrkodetektiverna och då är vi utomhus. Kläder efter väder 😊

 

Ha det gott!

Linda

V.18

Hej!

Nu har vi gått en halv vecka till. Idag har vi sagt hej då till Jenny som varit hos oss i 5 veckor. Vi fortsätter jobba på. Vi har bara ett nationellt prov kvar på måndag sen är vi klara 😊

Idag gjorde vi hem avstämning över hur det gått med vårat arbete kring arbetsro och klassrumsklimat. Eleverna svarade på frågor anonymt  answergarden och det var fantastisk roligt att se att som upplevde bättre arbetsro och  ett bättre klimat 😊 stor eloge till jobbet dom gjort och fortsätter med det jobbet framöver 😊

Idag har jag skickat ut lappar om skolresa och prao.

Ha det gott!

/Linda och Myran

v.17

Hej!

Vi har jobbat på en vecka till med nationella prov och vanliga lektioner. Idag har vi lärt oss om snöleoparden på Grej of the day. Vi har även haft månadsmys sista timmen idag.

Nu har jag skickat ut lappar om utvecklingssamtal och hoppas ni fått hem dom och att tiderna passar bra.

Nästa vecka är Jennys sista vecka och det har varit fantastiskt när hon har varit hos oss.

Vi ses på onsdag igen, ha det gott!

/Linda, Myran och Jenny

 

V.16

Vi jobbar på med alla ämnen. Vi fortsätter med nationella prov någon vecka till. Nästa vecka onsdag har treorna ingen slöjd då vi ha nationella prov istället. Vi har läst en jättespännande bok som heter skogens  systrar. Vi ska nu börja på det 2. Så roligt när alla elever fastnar för samma bok.

Ha det gott i solen!

/Linda, Myran och Jenny

© 2018 rengsjo3

Tema av Anders NorénUpp ↑