Måndag 16/4

Tisdag 17/4 Bad på idrotten

Onsdag 18/4 Bad på idrotten

Torsdag 19/4 Skolbiblotikarien Alva kommer och har bokprat i klassen

Fredag 20/4

Vecka 16 0ch 17 är det simning på idrotten. Vi åker buss till och från badhuset. Under dessa veckor kör vi ingen morgongymnastik, då de som har simning på morgonen åker med bussarna redan kl 8.oo. Men vi kör igång igen v 18, då är det fyrorna som står för programmet.

Ingrid är fortfarande sjukskriven och kommer förhoppningsvis tillbaka i början av juni efter en ryggoperation. Då är det inte så långt kvar till skolavslutning, som vi har planerat till tisdagen den 12 juni kl 17.00 på skolgården.

Vi har nu läst ut Klubbenboken som vi haft som läsläxa under en period. Vi kommer att fortsätta med nästa del i klubben på ungefär samma sätt, med läsläxa och redovisning i skolan. Faktiskt efter elevernas eget önskemål :). Det glädjer en gammal fröken! Som ni ser är det ingen engelskaläxa denna vecka, då vi pysslar med lite annat på engelskan.

Ha en härlig helg i solen!

/ Lena

 

 

Rengsjö mellanstadium flyttar till Granbergsskolan

På måndag den 16 april kommer Rengsjö mellanstadium på 52 elever att flytta till Granbergsskolan fram till sommarlovet.

Orsaken är stora vattenskador på skolans fastigheter i Rengsjö vilket gör att lokalerna inte går att använda innan åtgärder utförts.

Elever och lärare kommer att ha sin hemvist i den tomma delen av Granbergsskolan och de kommer även att använda skolans lokaler för praktiskt estetiska ämnen.

Flytten innebär inte några schematiska förändringar för Granbergsskolans elever.

Har ni funderingar eller frågor så kan ni höra av er till mig.

GRANBERGSSKOLAN
Barn- och utbildningsförvaltningen


__________________________________
Åsa Wahlgren
Rektor Granbergsskolan F-6, grundsärskola och fritidshem

Måndag 26/3 Instrumentvisning i aulan

Tisdag 27/3 Läsläxa, Idrott – inne

Onsdag 28/3 Idrott – inne

Torsdag 29/3 Alla slutar 13.00

Sedan är det påsklov! Vi hoppas på en fin påskvecka med massor av sol och att snön ligger kvar så vi kan vara ute och njuta av den sista vintern.

Vi jobbar på som bara den i klassen. Alla håller just nu på att skriva en varsin dagbok med olika texttyper i varje kapitel. Det ska bli spännande att se slutprodukterna när de är klara fram mot sommaren.

Ingrid är fortfarande sjukskriven och kommer att vara så några veckor till. Men vi har hjälp av Fia (slöjd-Fia) några dagar i veckan, på NO och bild.

Ha en bra helg!                                                                                                                                  / Lena

Måndag 19/3

Tisdag 20/3 Idrott – inne, Läsläxa

Onsdag 21/3 Idrott – inne, Promenad till kulturhuset för teater/musikföreställning. Kläder efter väder.

Torsdag 22/3

Fredag 23/3 Engelskaläxa

 

Chewing gums – tuggummi

crisps – chips

gummy bears – gelébjörnar

chocolate bars – chokladkakor

peanuts – nötter

oranges – apelsiner

lollipops – klubbor

snacks – snacks

sweets (eng)/ candy (am) – godis

fruit – frukt

grapes – druvor

 

Granbergsskolan har under sportlovet fått besked om en elevs bortgång. Eleven gick på grundsärskolan och hen somnade fridfullt och stilla i hemmet. Ni får denna information då skolan har haft en tyst minut och pratat om det inträffade.